Design tijdschrift
Design tijdschrift
Paviljoen

ResoNet Sinan Mansions

Paviljoen ResoNet Pavilion is gemaakt in opdracht van Sinan Mansions in Shanghai voor de viering van Chinees Nieuwjaar 2017. Het bestaat uit een tijdelijk paviljoen plus een interactieve LED-licht "resonet" bevestigd in het binnenoppervlak. Het maakt gebruik van Low-Fi-technieken om de resonantiefrequenties die inherent zijn aan de natuurlijke omgeving, te visualiseren via de interactie van het publiek en de omliggende elementen die worden gedetecteerd door een LED-net. Het paviljoen verlicht de openbare ruimte als reactie op trillingsprikkels. Behalve dat bezoekers kunnen komen om Lentefestival wensen te doen, kan het ook gebruikt worden als podium.

Naam van het project : ResoNet Sinan Mansions, Naam van de ontwerper : William Hailiang Chen, Naam van de cliƫnt : Sinan Mansions.

ResoNet Sinan Mansions Paviljoen

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.