Design tijdschrift
Design tijdschrift
Webapplicatie

Batchly

Webapplicatie Batchly SaaS-gebaseerd platform stelt Amazon Web Services (AWS) -klanten in staat hun kosten te verlagen. Het ontwerp van de webapp in het product is uniek en aantrekkelijk, omdat het de gebruiker in staat stelt om verschillende functies vanaf één punt uit te voeren zonder de pagina te verlaten en ook overweegt om alle gegevens die belangrijk zijn voor de beheerders in vogelvlucht te bekijken. De focus is ook gelegd bij de presentatie van het product via de website en is ontworpen om de USP in de eerste 5 seconden zelf te communiceren. De kleuren die hierin worden gebruikt, zijn levendig en pictogrammen en illustraties helpen de website interactief te maken.

Naam van het project : Batchly, Naam van de ontwerper : Lollypop Design Studio, Naam van de cliënt : Batchly.

Batchly Webapplicatie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.