Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichting

plUsminus

Verlichting Een uniek armatuur plus het kan worden gedraaid, verplaatst, verwijderd of de functionele elementen van het armatuur worden geleverd. Absoluut iedereen kan de lamp naar eigen inzicht aanpassen en een scherm of verlichting boven de bar, een luxe kroonluchter of werklamp, decoratieve installatie of vloerlamp verzamelen. Materiaal Glas, koper, brons de personificatie van een prachtig object. Een element heeft een afmeting van 500 x 50 x 50

Naam van het project : plUsminus, Naam van de ontwerper : Taras Zheltyshev, Naam van de cliƫnt : TarasovDesign.

plUsminus Verlichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.