Design tijdschrift
Design tijdschrift
Meubelset

ChuangHua Tracery

Meubelset ChuangHua Tracery geschikt voor home deco, commerciële ruimte, hotel of studio waarvan de essentie is geïnspireerd op ChuangHua, het Chinese patroon van raamroosters. Het gebruik van buigtechnologie van plaatstaal en poedercoating in levendige roodachtige kleuren met puur wit dat de feestelijke uitstraling verlichtte, waardoor ze vrij waren van het metaalachtige beeld van hard, koud en zwaar. Esthetisch eenvoudig schoon en netjes in zijn structurele vorm ontworpen, wanneer licht door het lasersnijdende maaswerkpatroon valt, wordt de schaduw geprojecteerd op de omringende muur en vloer die een glimp van schoonheid laat zien.

Naam van het project : ChuangHua Tracery, Naam van de ontwerper : ChungSheng Chen, Naam van de cliënt : ACDC Creative.

ChuangHua Tracery Meubelset

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.