Design tijdschrift
Design tijdschrift
Website

Upstox

Website Upstox, voorheen de dochteronderneming van RKSV, is een online handelsplatform. Onderscheidende producten die zijn ontworpen voor pro-traders en leek, is een van de sterkste USP's van Upstox, samen met zijn leerplatform voor vrijhandel. De hele strategie en het merk werd geconceptualiseerd tijdens de ontwerpfase in de studio van Lollypop. Diepgaande concurrenten, gebruikers en marktonderzoek hielpen bij het bieden van oplossingen die een discrete identiteit voor de website creëerden. Ontwerpen zijn interactief en intuïtief gemaakt met behulp van aangepaste illustraties, animaties en pictogrammen die helpen de eentonigheid van gegevensgestuurde websites te doorbreken.

Naam van het project : Upstox, Naam van de ontwerper : Lollypop Design Studio, Naam van de cliënt : Upstox.

Upstox Website

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.