Design tijdschrift
Design tijdschrift
Opvouwbare Brillen

Blooming

Opvouwbare Brillen Sonja's brillenontwerp is geïnspireerd op bloeiende bloemen en vroege brilmonturen. Door de organische vormen van de natuur te combineren met de functionele elementen van brilmonturen, ontwikkelde de ontwerper een converteerbaar item dat gemakkelijk kan worden gemanipuleerd en verschillende looks geeft. Het product is ook ontworpen met een praktische vouwmogelijkheid, waarbij zo min mogelijk ruimte in de draagtas wordt ingenomen. De lenzen zijn gemaakt van lasergesneden plexiglas met orchideebloemenprints en de monturen zijn handmatig gemaakt van 18k verguld messing.

Naam van het project : Blooming, Naam van de ontwerper : Sonja Iglic, Naam van de cliënt : Sonja Iglic.

Blooming Opvouwbare Brillen

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.