Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Su Zhou

Woonhuis Als je op zoek bent naar een naadloze mix van oosterse en westerse cultuur, dan is dit een voorbeeld. Dit project heeft de historische cultuur van de regio verbonden met de tijdlijn van het heden, met zowel een oosterse sfeer als een internationale levensstijl. Dus of je nu de meest trendy Italiaanse kleding draagt, of een Suzhou Cheongsam, past in de ruimte.

Naam van het project : Su Zhou, Naam van de ontwerper : Guoqiang Feng and Yan Chen, Naam van de cliƫnt : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Woonhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.