Design tijdschrift
Design tijdschrift
Trenchcoat

Renaissance

Trenchcoat Liefde en veelzijdigheid. Een prachtig verhaal geprint in de stof, het maatwerk en het concept van deze trenchcoat, naast alle andere kledingstukken van de collectie. Het unieke van dit stuk is zeker het stedenbouwkundig ontwerp, de minimalistische touch, maar wat hier echt verrassend is, is misschien eerder de veelzijdigheid. Sluit alsjeblieft je ogen. Ten eerste zou je een serieuze persoon moeten zien die bezig is met haar serieuze ... blauwe baan. Schud nu je hoofd, en vlak voor je zie je een geschreven blauwe trenchcoat met enkele 'magnetische gedachten erop'. Geschreven door een hand. Met liefde, verwerpelijk!

Naam van het project : Renaissance, Naam van de ontwerper : Adina Banea, Naam van de cliënt : Reprobable.

Renaissance Trenchcoat

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.