Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopkantoor

The Curtain

Verkoopkantoor Het ontwerp van dit project heeft een unieke benadering om het metalen gaas te gebruiken als de oplossing voor praktische en esthetische doeleinden. Het doorschijnende metalen gaas creëert een gordijnlaag die de grens tussen binnen- en buitenruimte - de grijze ruimte - kan vervagen. De diepte van de ruimte gecreëerd door het doorschijnende gordijn zorgt voor een rijk niveau van ruimtelijke kwaliteit. Het gepolijste roestvrijstalen metalen gaas varieert onder verschillende weersomstandigheden en verschillende periodes van een dag. De reflectie en doorschijnendheid van de Mesh met elegant landschap creëert een rustige ZEN-ruimte in Chinese stijl.

Naam van het project : The Curtain, Naam van de ontwerper : Qun Wen, Naam van de cliënt : aoe.

The Curtain Verkoopkantoor

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.