Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wafeltaartverpakking

Miyabi Monaka

Wafeltaartverpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor wafeltaart gevuld met bonenjam. De pakketten zijn ontworpen met tatami-motieven om een Japanse kamer op te roepen. Naast de pakketten bedachten ze ook een pakketontwerp in hoesstijl. Dit maakte het mogelijk om (1) een traditionele open haard te laten zien, een uniek kenmerk van een theesalon, en (2) theesalons te creƫren in 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat en verschillende andere maten. De achterkant van de pakketten zijn versierd met andere ontwerpen dan het tatami-motief, zodat ze afzonderlijk kunnen worden verkocht.

Naam van het project : Miyabi Monaka, Naam van de ontwerper : Kazuaki Kawahara, Naam van de cliƫnt : Latona Marketing Inc..

Miyabi Monaka Wafeltaartverpakking

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.