Design tijdschrift
Design tijdschrift
Automatische Koffiemachine

F11

Automatische Koffiemachine Eenvoudige en elegante, strakke lijnen en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het F11-ontwerp past in professionele en huishoudelijke omgevingen. Het 7-inch kleurentouchdisplay is buitengewoon gebruiksvriendelijk en intuïtief. De F11 is een "one touch" -machine waarmee u uw favoriete dranken kunt aanpassen voor een snelle selectie. Er zijn grotere bonencontainers, waterreservoirs en koffiedikbak beschikbaar om piekuren het hoofd te bieden Gepatenteerde zetgroep kan onder druk staande espresso of niet onder druk staande gewone koffie leveren en het aroma wordt gegarandeerd door keramische platte messen.

Naam van het project : F11, Naam van de ontwerper : Nicola Zanetti, Naam van de cli├źnt : Dr Coffee.

F11 Automatische Koffiemachine

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.