Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ladekast

Black Labyrinth

Ladekast Black Labyrinth van Eckhard Beger voor ArteNemus is een verticale ladekast met 15 lades die zijn inspiratie haalt uit Aziatische medische kasten en de Bauhaus-stijl. Het donkere architectonische uiterlijk wordt tot leven gebracht door heldere inlegstralen met drie brandpunten die rond de structuur worden gespiegeld. Het concept en het mechanisme van de verticale laden met hun roterende compartiment geven het stuk zijn intrigerende uiterlijk. De houtstructuur is bedekt met zwart geverfd fineer, terwijl het inlegwerk is gemaakt van gevlamd esdoorn. Het fineer is geolied om een satijnen afwerking te verkrijgen.

Naam van het project : Black Labyrinth, Naam van de ontwerper : Eckhard Beger, Naam van de cliƫnt : ArteNemus.

Black Labyrinth Ladekast

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.