Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant En Bar

Kopp

Restaurant En Bar Het ontwerp van het restaurant moet aantrekkelijk zijn voor klanten. Het interieur moet fris en aantrekkelijk blijven met de toekomstige designtrends. Onconventioneel materiaalgebruik is een manier om klanten bij het decor te betrekken. Kopp is een restaurant dat met deze gedachte is ontworpen. Kopp in de lokale Goan-taal betekent een glas drank. Whirlpool gevormd door het roeren van een drankje in een glas werd tijdens het ontwerp van dit project als concept gevisualiseerd. Het geeft de ontwerpfilosofie weer van het herhalen van een module die patronen genereert.

Naam van het project : Kopp, Naam van de ontwerper : Ketan Jawdekar, Naam van de cliƫnt : Kopp.

Kopp Restaurant En Bar

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.