Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gezinswoning

Sleeve House

Gezinswoning Dit werkelijk unieke huis is ontworpen door de bekende architect en geleerde Adam Dayem en won onlangs de tweede plaats in de American-Architects US Building of the Year-wedstrijd. Het huis met 3 slaapkamers / 2,5 badkamers is gelegen op open, glooiende weiden, in een omgeving die privacy biedt, evenals een dramatisch uitzicht op de vallei en de bergen. Even raadselachtig als praktisch, de structuur is schematisch opgevat als twee elkaar snijdende hulsachtige volumes. De duurzaam geproduceerde, verkoolde houten gevel geeft het huis een ruwe, verweerde textuur, een eigentijdse herinterpretatie van oude schuren in de Hudson Valley.

Naam van het project : Sleeve House, Naam van de ontwerper : Adam Dayem, Naam van de cliƫnt : actual / office.

Sleeve House Gezinswoning

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.