Design tijdschrift
Design tijdschrift
Luchtkwaliteitscontrole

Midea Sensia AQC

Luchtkwaliteitscontrole Midea Sensia AQC is een intelligente hybride die het interieur integreert met zowel elegantie als stijl. Het brengt gehumaniseerde technologie en innovatie door middel van functies, het regelen van temperatuur- en luchtkwaliteitszuivering met verlichting en vaas naar de kamerinrichting. Het welzijn komt tot stand via sensortechnologie die de omgeving kan uitlezen en de lokale temperatuur en vochtigheid stabiel kan houden, volgens de vorige opstelling, gemaakt door MideaApp.

Naam van het project : Midea Sensia AQC, Naam van de ontwerper : ARBO design, Naam van de cliƫnt : ARBO design.

Midea Sensia AQC Luchtkwaliteitscontrole

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.