Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotelvoorzieningen

Marn

Hotelvoorzieningen Geïnspireerd door de feestelijke snacks van de traditionele Tainan-cultuur (een oude stad in Taiwan vol met cultureel erfgoed), door ze om te vormen tot een reeks hotelvoorzieningen, betekent deze reeks feestelijke snacks bij de lokale bevolking altijd bekend als & quot; Marn & quot ;, vervulling in de Chinese cultuur; schildpadvormige rijstcake als handzeep en zeepbakje, mungbooncake als toiletartikelen, tang yuan zoete knoedel als handcrème en gestoomd broodje & amp; Tainan-cake met bruine suikerbroodjes als theeservies. Het cultureel erfgoed van Tainan zou wijdverspreid kunnen zijn over de wereld, aangezien het hotel een mooi platform is om de lokale cultuur te promoten.

Naam van het project : Marn, Naam van de ontwerper : ChungSheng Chen, Naam van de cliënt : Tainan University of Technology/Product Design Department.

Marn Hotelvoorzieningen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.