Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

Lollipop

Fauteuil De Lollipop fauteuil is een combinatie van ongebruikelijke vormen en modieuze kleuren. De silhouetten en kleurelementen moesten er in de verte uitzien als snoep, maar tegelijkertijd moest de fauteuil passen in interieurs van verschillende stijlen. De vorm van de chupa-chups vormde de basis van de armleuningen en de rugleuning en zitting zijn gemaakt in de vorm van klassieke snoepjes. De Lollipop fauteuil is gemaakt voor mensen die van gedurfde beslissingen en mode houden, maar functionaliteit en comfort niet willen opgeven.

Naam van het project : Lollipop, Naam van de ontwerper : Natalia Komarova, Naam van de cliƫnt : Alter Ego Studio.

Lollipop Fauteuil

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.