Design tijdschrift
Design tijdschrift
Luxe Meubilair

Pet Home Collection

Luxe Meubilair Pet Home Collection is een meubel voor huisdieren, ontwikkeld na een aandachtige observatie van het gedrag van viervoeters in de huiselijke omgeving. Het concept van design is ergonomie en schoonheid, waarbij welzijn de balans betekent die het dier vindt in zijn eigen ruimte in de thuisomgeving, en design is bedoeld als een cultuur van leven in het gezelschap van huisdieren. Een zorgvuldige selectie van materialen benadrukt de vormen en kenmerken van elk meubel. Deze objecten, die autonomie van schoonheid en functie bezitten, voldoen aan de huisdierinstincten en de esthetische behoeften van de huiselijke omgeving.

Naam van het project : Pet Home Collection, Naam van de ontwerper : Pierangelo Brandolisio, Naam van de cli├źnt : BRANDO.

Pet Home Collection Luxe Meubilair

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.