Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ademtraining

P Y Lung

Ademtraining Is een speelgoedachtig apparaatontwerp voor alle leeftijden, zodat iedereen baat zal hebben bij regelmatige ademtraining om de longcapaciteit te vergroten door de bal te blazen om door tracks met verschillende checkpoints te gaan om het in- en uitademen van lucht te beheersen. De tracks zijn verkrijgbaar in verschillende modules, flexibel en uitwisselbaar. Een magnetische mechanismestructuur ontworpen in de adembouwer die aanpassing biedt aan de ademhalingsconditie.

Naam van het project : P Y Lung, Naam van de ontwerper : ChungSheng Chen, Naam van de cliënt : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

P Y Lung Ademtraining

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.