Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum

Shuimolanting

Verkoopcentrum De Chinese stijl van deze case neemt de donkere koffie-rode grondsteen over op de markt en de blanco van de natuurlijke verlichting van het vloervenster, waardoor een contrast ontstaat tussen licht en schaduw, het virtuele en het echte. De virtuele en aluminium houten roosters, de koperen lotusbladstukken in de schilderachtige plek van het water en de installatiekunst met Chinese karakterstructuur in de rustruimte zijn het punt van de & quot; inktorchideeƫnhof & quot; geval. Met name het gebruik van nieuwe materialen van pokken, in het gewone hoogtepunt buitengewoon, maar ook op ingenieuze wijze de kosten van het oppervlak verlagen.

Naam van het project : Shuimolanting, Naam van de ontwerper : Zhoumin Wei, Naam van de cliƫnt : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Verkoopcentrum

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.