Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagtas

Totepographic

Draagtas Topografisch geïnspireerde draagtas, om te dienen als een gemakkelijke draagtas, vooral tijdens die drukke dagen doorgebracht met winkelen of boodschappen doen. De capaciteit van de draagtas is als een berg en kan veel dingen bevatten of dragen. Het orakelbeen vormt de algehele structuur van de zak, de topografische kaart vormt oppervlaktemateriaal, net als een oneffen bergoppervlak.

Naam van het project : Totepographic , Naam van de ontwerper : Ho Kuan Teck, Naam van de cliënt : MYURÂ.

Totepographic  Draagtas

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.