Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstelling

City Details

Tentoonstelling De showcase van ontwerpoplossingen voor hardscape-elementen City Details werd gehouden van 3 oktober tot 5 oktober 2019 in Moskou. Geavanceerde concepten van hardscape-elementen, sport- en speeltuinen, verlichtingsoplossingen en functionele stedelijke kunstvoorwerpen werden gepresenteerd op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Een innovatieve oplossing werd gebruikt om de tentoonstellingsruimte in te richten, waar in plaats van zelfs rijen exposantenstands het werkende miniatuurmodel van de stad werd gebouwd met alle specifieke componenten, zoals: het stadsplein, straten, een openbare tuin.

Naam van het project : City Details, Naam van de ontwerper : ANO Moy Rayon Team, Naam van de cliënt : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details Tentoonstelling

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.