Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstruimte

Surely

Kunstruimte Dit is een kunst, casual en retail die allemaal samen in één ruimte worden gecombineerd. Sinds de architectuur is dat een door het land geëxploiteerde kledinghaakzijlijnfabriek. Het hele gebouw behoudt een gevlekte textuur van de muur, als een gelaagde textuur van de ruimte, creëert een ander contrast met buiten, creëert ook een ruimtebeleving. Laat te veel harde decoratie achterwege, gebruik wat zachte decoratie voor weergave die een ontspannend gevoel creëerde. Het contrast tussen creatie en vroege fase is flexibeler voor duurzame ontwikkeling van de ruimte in de toekomst.

Naam van het project : Surely, Naam van de ontwerper : Michael Lam, Naam van de cliënt : Surely.

Surely Kunstruimte

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.