Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fles Wijn

Gabriel Meffre

Fles Wijn Aroma creƫert de grafische identiteit voor de verzamelkom Gabriel Meffre die 80 jaar viert. We werkten aan een karakteristiek ontwerp uit de jaren 30 van de tijd, grafisch gesymboliseerd door een vrouw met een glas wijn. De gebruikte kleurplaten worden geaccentueerd door embossing en foliedruk om de verzamelaarskant van de collectie te accentueren.

Voedselverpakking

Chips BCBG

Voedselverpakking De uitdaging voor de realisatie van chipverpakkingen van het merk BCBG bestond uit het uitvoeren van een reeks verpakkingen in overeenstemming met het universum van het merk. De verpakkingen moesten zowel minimalistisch als modern zijn, met een ambachtelijk vleugje chips en die aangename en sympatische kant die de met de pen getekende karakters brengt. Het aperitief is een gezellig moment dat op de verpakking moet voelen.

Trap

U Step

Trap U-traptrap wordt gevormd door twee u-vormige vierkante doosprofielstukken met verschillende afmetingen in elkaar te grijpen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend, mits de maatvoering een drempel niet overschrijdt. De voorbereiding van deze stukken vooraf biedt gemak bij het monteren. Het verpakken en vervoeren van deze rechte stukken wordt ook sterk vereenvoudigd.

Trap

UVine

Trap UVine-wenteltrap wordt gevormd door afwisselend U- en V-vormige kokerprofielen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend omdat er geen middenpaal of omtreksteun nodig is. Door zijn modulaire en veelzijdige structuur zorgt het ontwerp voor gemak tijdens de fabricage, verpakking, transport en installatie.

Kleedkamer

Sopron Basket

Kleedkamer Sopron Basket is een professioneel basketbalteam voor dames, gevestigd in Sopron, Hongarije. Omdat ze een van de meest succesvolle Hongaarse teams zijn met 12 nationale kampioenschapsbekers en de tweede plaats behaalden in de Euroleague, besloot het clubmanagement te investeren in een nieuw kleedkamercomplex om een nogal prestigieuze faciliteit op naam van de club te krijgen, passend bij de behoeften van de speler. beter, motiveer hen en bevorder hun eenheid.

Houten E-Bike

wooden ebike

Houten E-Bike Het Berlijnse bedrijf Aceteam creƫerde de eerste houten e-bike, de taak was om deze op een milieuvriendelijke manier te bouwen. De zoektocht naar een competente samenwerkingspartner was succesvol met de faculteit Houtwetenschappen en Technologie van de Eberswalde University for Sustainable Development. Het idee van Matthias Broda werd werkelijkheid, door de combinatie van CNC-technologie en de kennis van houtmateriaal was de houten e-bike geboren.