Design tijdschrift
Design tijdschrift
Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum

Medieval Rethink

Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum Medieval Rethink was een reactie op een particuliere commissie om een cultureel centrum te bouwen voor een klein, niet bekendgemaakt dorp in de provincie Guangdong, dat 900 jaar teruggaat tot de Song-dynastie. Een ontwikkeling van vier verdiepingen, 7000 m┬▓, is gecentreerd rond een oude rotsformatie die bekend staat als de Ding Qi-steen, een symbool van de oorsprong van het dorp. Het ontwerpconcept van het project is gebaseerd op het presenteren van de geschiedenis en cultuur van het oude dorp, terwijl het oude en het nieuwe met elkaar worden verbonden. Het Cultureel Centrum staat voor een herinterpretatie van een oud dorp en een transformatie naar hedendaagse architectuur.

Verkoopcentrum

Feiliyundi

Verkoopcentrum Een goed ontwerp zal de emotie van mensen opwekken. De ontwerper springt uit het traditionele stijlgeheugen en plaatst een nieuwe ervaring in de magnifieke en futuristische ruimtestructuur. Een meeslepende belevingshal voor milieubewustzijn wordt gebouwd door de zorgvuldige plaatsing van artistieke installaties, duidelijke beweging van de ruimte en een decoratief oppervlak geplaveid met materialen en kleuren. Daarin zijn is niet alleen een terugkeer naar de natuur, maar ook een nuttige reis.

Afzuigkap

Black Hole Hood

Afzuigkap Deze afzuigkap, ontworpen door inspiratie van Black Hole en Worm Hole, maakt het product mooi en modern van vorm, dat veroorzaakt allemaal emotionele gevoelens en betaalbaar. Het zorgt voor emotionele momenten en gemakkelijk gebruik tijdens het koken. Het is licht, eenvoudig te installeren, gemakkelijk schoon te maken en ontworpen voor moderne iland-keukens.

Verkoopcentrum

HuiSheng Lanhai

Verkoopcentrum Met het oceaanthema van het sc├Ęneontwerp, geef je de ruimteziel een nieuwe dimensie, met het pixelvierkant als het visuele communicatie-element, laat de kinderen in het spel de ontdekking van leren en groeien de kern van de zaak worden, de positionering van de vrije ruimte presenteert de fantasie-effect van onderwijs in plezier. Van de vorm, schaal, kleurfaciliteit, structuur tot psychologische zintuiglijke ervaring, het concept van ruimte gaat door en verrijkt wanneer alle elementen zijn ge├»ntegreerd en botsen.

Spreker

Black Hole

Spreker Black Hole ontworpen op basis van moderne intelligente technologie, en het is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het kan worden aangesloten op elke mobiele telefoon met verschillende platforms, en er is een USB-poort voor aansluiting op externe draagbare opslag. Het ingebedde licht zou als bureaulamp kunnen worden gebruikt. Ook maakt het aantrekkelijke uiterlijk van Black Hole het zo aantrekkelijk dat huishoudartikelen kunnen worden gebruikt in interieurontwerp.

Draagbare Bluetooth-Luidspreker

Black Box

Draagbare Bluetooth-Luidspreker Dit is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het is licht en klein en heeft een emotionele vorm. Ik heb de Black Box-luidsprekervorm ontworpen door de vorm van de golven te vereenvoudigen. Om naar het stereogeluid te luisteren, heeft het twee luidsprekers, links en rechts. Ook deze twee luidsprekers maken elk deel uit van de golfvorm. Een daarvan is een positieve golfvorm en een negatieve golfvorm. voor gebruik kan dit apparaat via Bluetooth verbinding maken met andere elektronische apparaten, zoals mobiel en computer, en het geluid afspelen. Het heeft ook het delen van de batterij. Door twee luidsprekers samen te stellen, verschijnt er een zwarte doos op de tafel wanneer deze niet in gebruik is.