Design tijdschrift
Design tijdschrift
Autonome Mobiele Robot

Pharmy

Autonome Mobiele Robot Autonome navigatierobot voor ziekenhuislogistiek. Het is een productservicesysteem om veilige en efficiƫnte leveringen uit te voeren, waardoor de kans dat de zorgverlener wordt blootgesteld aan ziek worden verkleind en pandemische ziekten tussen ziekenhuispersoneel en patiƫnten worden beperkt (COVID-19 of H1N1). Het ontwerp helpt bij het afhandelen van ziekenhuisbevallingen met gemakkelijke toegang en veiligheid, met behulp van ongecompliceerde gebruikersinteractie door middel van de vriendelijke technologie. De roboteenheden hebben de mogelijkheid om autonoom naar de binnenomgeving te gaan en hebben een gesynchroniseerde stroom met vergelijkbare eenheden, waardoor ze samen met robotteams kunnen werken.

Wonen

Shkrub

Wonen Het Shkrub-huis verscheen uit liefde en voor liefde - een liefdevol stel met drie kinderen. Het DNA van het huis omvat de structurerende esthetische principes die inspiratie vinden in de OekraĆÆense geschiedenis en cultuur, geĆÆnspireerd door Japanse wijsheid. Het element aarde als materiaal is voelbaar in structurele aspecten van het huis, zoals het originele rieten dak en in de mooie en dichte getextureerde kleimuren. Het idee om hulde te brengen, als een basisplaats, is door het hele huis voelbaar, als een delicate leidraad.

Slimme Geurverspreider

Theunique

Slimme Geurverspreider Agarwood is zeldzaam en duur. Het aroma kan alleen worden verkregen door verbranding of extractie, binnenshuis gebruikt en door weinig gebruikers geboden. Om deze beperkingen te doorbreken, zijn er na 3 jaar inspanningen met meer dan 60 ontwerpen, 10 prototypes en 200 experimenten een slimme geurverspreider en natuurlijke, handgemaakte agarwood-tabletten gemaakt. Het demonstreert een nieuw mogelijk bedrijfsmodel en gebruikt context voor de agarhoutindustrie. Gebruikers kunnen eenvoudig een diffusor in een auto plaatsen, de tijd, de dichtheid en de variƫteit aan aroma gemakkelijk aanpassen en genieten van de meeslepende aromatherapie, waar ze ook gaan en wanneer ze rijden.

Airconditioner

Midea Sensia HW

Airconditioner De Midea Sensia bevordert levenskwaliteit en een innovatieve manier om het decoratieobject bloot te leggen. Naast de efficiƫntie en stilte van de luchtstroom, presenteert het het innovatieve aanraakscherm dat toegang geeft tot functies en de kleuren en intensiteit van de bliksem. De kleurentherapie die het antistressproces ondersteunt, trending innovatieve producten op beide manieren: welzijn en esthetiek. Naast de verschillende esthetiek, integreren de vormen het interieur van het huis met zowel elegantie als stijl, waarbij het huis wordt gewaardeerd door indirect licht.

Bureau

Duoo

Bureau Duoo-bureau is de wens om karakter uit te drukken door het minimalisme van vormen. Zijn dunne horizontale lijnen en schuine metalen poten zorgen voor een krachtig visueel beeld. Op de bovenste plank kun je briefpapier plaatsen zodat het niet stoort tijdens het werken. Een verborgen bak op het oppervlak voor het aansluiten van apparaten zorgt voor een schone esthetiek. Het tafelblad van natuurlijk fineer draagt de warmte van de natuurlijke houtstructuur. Het bureau behoudt een onberispelijke balans, dankzij harmonieus geselecteerde materialen, functionaliteit en bruikbaarheid gecombineerd met esthetiek van regelmatige en strikte vormen.

Zelfgemaakte Pastamachine

Hidro Mamma Mia

Zelfgemaakte Pastamachine Hidro Mama Mia is een sociaal-culturele redding door de Italiaanse gastronomie. Extreem gebruiksvriendelijk, licht en compact, gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Het maakt een veilige hoge productiviteit mogelijk, waardoor het gezin een aangename kookervaring krijgt in het dagelijkse leven en de interactie met vrienden. De motor is volledig geĆÆntegreerd in de transmissieset en biedt kracht, robuustheid en veilig gebruik, en biedt ook eenvoudige reiniging en ondersteuning. Het snijdt deeg met verschillende diktes en kan een verscheidenheid aan gerechten bereiden: pasta, noedels, lasagne, brood, gebak, pizza en meer.