Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunst

Metamorphosis

Kunst De site bevindt zich in de Keihin Industrial-regio in de buitenwijken van Tokio. Rook die consequent uit de schoorstenen van zware industriële fabrieken komt, kan een negatief beeld geven, zoals vervuiling en materialisme. De foto's zijn echter gericht op de verschillende aspecten van de fabrieken die de functionele schoonheid ervan uitbeelden. Overdag creëren pijpen en structuren geometrische patronen met lijnen en texturen en schaal op verweerde faciliteiten creëert een sfeer van waardigheid. 'S Nachts veranderen de faciliteiten in een mysterieus kosmisch fort dat van sci-fi-films in de jaren 80.

Sociaal En Vrijetijdsbesteding

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociaal En Vrijetijdsbesteding De horizontale en verticale lijnen kruisen elkaar om een raster te vormen. Elk raster is een communicatieplatform, dat ook de bron is van het ontwerpconcept van de whiskybar. In termen van energiebesparing en milieubescherming gebruikte de ontwerper LED-spaarlampen in de hele bar. Om de luchtkwaliteit in de bar te behouden, neemt het ontwerp ramen van noord naar zuid over, die voor de doorlaat van natuurlijke lucht kunnen zorgen.

Tentoonstellingshal

City Heart

Tentoonstellingshal Van de architectuur van de stad tot index om de balans van het ontwerp te begrijpen en af te wegen, de uitdrukking van de stad verdicht zich in drie hoeken, door de stedelijke constructie en ontwikkeling om ondernemingen, de stad en het perspectief van mensen op de verandering van de stad en stedelijke kenmerken en stedelijke klimaatvouwing in ruil om het begrip van de ontwerper van een stad uit te drukken, het verleden van de stad meer te zien om zijn toekomst te zien.

Tafellamp

Oplamp

Tafellamp Oplamp bestaat uit een keramische body en een massief houten voet waarop een led-lichtbron is geplaatst. Dankzij de vorm, verkregen door de samensmelting van drie kegels, kan het lichaam van de Oplamp in drie verschillende posities worden gedraaid die verschillende soorten licht creëren: hoge tafellamp met omgevingslicht, lage tafellamp met omgevingslicht of twee omgevingslichten. Elke configuratie van de kegels van de lamp maakt het mogelijk dat ten minste één van de lichtbundels op natuurlijke wijze interageert met de omliggende architecturale omgevingen. Oplamp is ontworpen en volledig met de hand gemaakt in Italië.

Verstelbare Tafellamp

Poise

Verstelbare Tafellamp De acrobatische uitstraling van Poise, een tafellamp ontworpen door Robert Dabi van Unform.Studio wisselt tussen statisch en dynamisch en een grote of kleine houding. Afhankelijk van de verhouding tussen de verlichte ring en de arm die hem vasthoudt, ontstaat er een kruisende of raaklijn aan de cirkel. Bij plaatsing op een hogere plank kan de ring over de plank hangen; of door de ring te kantelen, kan deze een omringende muur raken. De bedoeling van deze aanpasbaarheid is om de eigenaar creatief te betrekken en te spelen met de lichtbron in verhouding tot andere objecten eromheen.

Tentoonstellingsposter

Optics and Chromatics

Tentoonstellingsposter De titel Optics and Chromatic verwijst naar het debat tussen Goethe en Newton over de aard van kleuren. Dit debat wordt vertegenwoordigd door de botsing van de twee composities in lettervorm: de ene is berekend, geometrisch, met scherpe contouren, de andere vertrouwt op het impressionistische spel van kleurrijke schaduwen. In 2014 diende dit ontwerp als hoes voor de Pantone Plus Series Artist Covers.