Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbare Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Openbare Kunst Vaak worden gemeenschapsmilieus vervuild door de inter- en intra-persoonlijke dissonanten van hun bewoners, wat resulteert in zichtbare en onzichtbare chaos in de omgeving. Het onbewuste effect van deze aandoening is dat bewoners in onrust vervallen. Deze gebruikelijke en cyclische agitatie heeft invloed op lichaam, geest en ziel. De sculpturen begeleiden, verzorgen, zuiveren en versterken de positieve "chi" van een ruimte, met de nadruk op aangename en vredige resultaten. Met een subtiele verschuiving in hun omgeving wordt het publiek geleid naar een balans tussen hun innerlijke en uiterlijke realiteit.

Naam van het project : Flow With The Sprit Of Water, Naam van de ontwerper : Iutian Tsai, Naam van de cliënt : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Openbare Kunst

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.