Design tijdschrift
Design tijdschrift
Controlecentrum

Functional Aesthetic

Controlecentrum De uitdaging bij het ontwerpen van dit Airport Control Center is om effectief ruimte te bieden aan dicht uitgeruste technische ruimtes, logistieke interferentie door onverwachte gebeurtenissen te verminderen en uiteindelijk de werking van het controlecentrum te stroomlijnen. De ruimte bestaat uit 3 functionele gebieden: Zone Dagelijks Beheer & Operaties, Kantoor Operatiemanager en Zone Noodbeheer. Het kenmerkende plafond en de geëxtrudeerde aluminium wandpanelen zijn de onderscheidende architectonische kenmerken die ook voldoen aan de eisen van de ruimte op het gebied van akoestiek, verlichting en airconditioning.

Naam van het project : Functional Aesthetic, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cliënt : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Controlecentrum

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.