Design tijdschrift
Design tijdschrift
Controlecentrum

Functional Aesthetic

Controlecentrum De uitdaging bij het ontwerpen van dit Airport Control Center is om effectief ruimte te bieden aan dicht uitgeruste technische ruimtes, logistieke interferentie door onverwachte gebeurtenissen te verminderen en uiteindelijk de werking van het controlecentrum te stroomlijnen. De ruimte bestaat uit 3 functionele gebieden: Zone Dagelijks Beheer & Operaties, Kantoor Operatiemanager en Zone Noodbeheer. Het kenmerkende plafond en de geƫxtrudeerde aluminium wandpanelen zijn de onderscheidende architectonische kenmerken die ook voldoen aan de eisen van de ruimte op het gebied van akoestiek, verlichting en airconditioning.

Naam van het project : Functional Aesthetic, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cliƫnt : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Controlecentrum

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.