Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commode

Furniture of positive emotions

Commode Het is commode in commode, die als het ware uit twee verschillende producten bestaat - commode met deuren en commode met lades. De ongebruikelijke deuren maakten de commode volledig functioneel, en het openen van de deuren is als de krab met de geopende klauwen. Unieke meubels, die vreugde brengen. Gewoon om te produceren. Geef de beweging een illusie. Geen andere analoog voor deze meubels.

Naam van het project : Furniture of positive emotions, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Commode

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.