Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commode

Furniture of positive emotions

Commode Het is commode in commode, die als het ware uit twee verschillende producten bestaat - commode met deuren en commode met lades. De ongebruikelijke deuren maakten de commode volledig functioneel, en het openen van de deuren is als de krab met de geopende klauwen. Unieke meubels, die vreugde brengen. Gewoon om te produceren. Geef de beweging een illusie. Geen andere analoog voor deze meubels.

Naam van het project : Furniture of positive emotions, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Commode

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.