Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huis- En Kantoormeubilair

Flying Table

Huis- En Kantoormeubilair Unieke meubels, die vreugde brengen. Gewoon om te produceren. Geef de beweging een illusie. Geen andere analoog voor deze meubels. Op het eerste gezicht kan men zich voorstellen dat de tafel niet zal staan en onmiddellijk zal vallen, maar door de drie belangrijkste details te combineren: metalen frame, kast met lades en tafelblad, werd de constructie stabiel en hard. Dit idee kan worden gebruikt met kast, kapbord en andere dingen. Alle producten zullen de vliegende illusie brengen.

Naam van het project : Flying Table, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

Flying Table Huis- En Kantoormeubilair

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.