Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huis- En Kantoormeubilair

Flying Table

Huis- En Kantoormeubilair Unieke meubels, die vreugde brengen. Gewoon om te produceren. Geef de beweging een illusie. Geen andere analoog voor deze meubels. Op het eerste gezicht kan men zich voorstellen dat de tafel niet zal staan en onmiddellijk zal vallen, maar door de drie belangrijkste details te combineren: metalen frame, kast met lades en tafelblad, werd de constructie stabiel en hard. Dit idee kan worden gebruikt met kast, kapbord en andere dingen. Alle producten zullen de vliegende illusie brengen.

Naam van het project : Flying Table, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cli├źnt : Xo-Xo-L design.

Flying Table Huis- En Kantoormeubilair

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.