Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

Meet the Chef

Kalender Hoe kan een bedrijfskalender meer zaken naar de lokale restaurants van Thailand in het binnenland brengen? Hoe zit het met het creëren van meer betrokkenheid bij de kalender met behulp van QR-code om de videoclips 'Secret Recipe' te zien van kenmerkende gerechten van 12 lokale restaurants in Thailand. De clips worden geüpload naar sociale netwerksites zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld. Meer weergaven zullen restaurants helpen bekender te worden en kunnen leiden tot meer verkopen. Als gevolg hiervan kunnen lokale individuele ondernemers op zichzelf staan en het door hen gekozen bedrijf runnen, zonder dat ze hun geboorteplaats hoeven te verlaten.

Naam van het project : Meet the Chef, Naam van de ontwerper : Krungsri Auto, Naam van de cliënt : Krungsri Auto.

Meet the Chef Kalender

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.