Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoed

Movable wooden animals

Speelgoed De diversiteit aan dierenspeelgoed beweegt op verschillende manieren, eenvoudig maar leuk. De abstracte diervormen absorberen kinderen om zich voor te stellen. Er zijn 5 dieren in de groep: varken, eend, giraf, slak en dinosaurus. Duck's hoofd beweegt van rechts naar links als je het van het bureau oppakt, het lijkt "NEE" tegen je te zeggen; Het hoofd van de giraf kan van op en neer bewegen; Varkensneus, slakkenkoppen en dinosauruskoppen bewegen van binnen naar buiten als je hun staart omdraait. Alle bewegingen laten mensen glimlachen en zetten kinderen ertoe aan om op verschillende manieren te spelen, zoals trekken, duwen, draaien enz.

Naam van het project : Movable wooden animals, Naam van de ontwerper : Sha Yang, Naam van de cli├źnt : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Speelgoed

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.