Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoed

Movable wooden animals

Speelgoed De diversiteit aan dierenspeelgoed beweegt op verschillende manieren, eenvoudig maar leuk. De abstracte diervormen absorberen kinderen om zich voor te stellen. Er zijn 5 dieren in de groep: varken, eend, giraf, slak en dinosaurus. Duck's hoofd beweegt van rechts naar links als je het van het bureau oppakt, het lijkt "NEE" tegen je te zeggen; Het hoofd van de giraf kan van op en neer bewegen; Varkensneus, slakkenkoppen en dinosauruskoppen bewegen van binnen naar buiten als je hun staart omdraait. Alle bewegingen laten mensen glimlachen en zetten kinderen ertoe aan om op verschillende manieren te spelen, zoals trekken, duwen, draaien enz.

Naam van het project : Movable wooden animals, Naam van de ontwerper : Sha Yang, Naam van de cliënt : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Speelgoed

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.