Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom, Winkel, Boekhandel

World Kids Books

Showroom, Winkel, Boekhandel Geïnspireerd door een lokaal bedrijf om een duurzame, volledig operationele boekwinkel te creëren met een kleine footprint, gebruikte RED BOX ID het concept van een 'open boek' om een geheel nieuwe winkelervaring te ontwerpen die de lokale gemeenschap ondersteunt. World Kids Books, gevestigd in Vancouver, Canada, is eerst een showroom, een tweede boekwinkel en een derde online winkel. Het gedurfde contrast, de symmetrie, het ritme en de pop van kleur trekken mensen naar binnen en creëren een dynamische en leuke ruimte. Het is een goed voorbeeld van hoe een zakelijk idee kan worden verbeterd door middel van interieurontwerp.

Naam van het project : World Kids Books, Naam van de ontwerper : Maria Drugoveiko, Naam van de cliënt : World Kids Books.

World Kids Books Showroom, Winkel, Boekhandel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.