Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom, Winkel, Boekhandel

World Kids Books

Showroom, Winkel, Boekhandel Geïnspireerd door een lokaal bedrijf om een duurzame, volledig operationele boekwinkel te creëren met een kleine footprint, gebruikte RED BOX ID het concept van een 'open boek' om een geheel nieuwe winkelervaring te ontwerpen die de lokale gemeenschap ondersteunt. World Kids Books, gevestigd in Vancouver, Canada, is eerst een showroom, een tweede boekwinkel en een derde online winkel. Het gedurfde contrast, de symmetrie, het ritme en de pop van kleur trekken mensen naar binnen en creëren een dynamische en leuke ruimte. Het is een goed voorbeeld van hoe een zakelijk idee kan worden verbeterd door middel van interieurontwerp.

Naam van het project : World Kids Books, Naam van de ontwerper : Maria Drugoveiko, Naam van de cliënt : World Kids Books.

World Kids Books Showroom, Winkel, Boekhandel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.