Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tas

Diana

Tas De tas heeft altijd twee functies: dingen erin stoppen (zoveel als erin gestopt kan worden) en er mooi uitzien, maar niet in wezen in die volgorde. Deze tas voldoet aan beide wensen. Het is uniek en verschilt van de andere tassen door de combinatie van materialen die gebruikt zijn om het te maken: plexiglas met daaraan een stoffen tas. De tas is zeer architectonisch, eenvoudig en strak van vorm maar toch functioneel. In zijn constructie is het een eerbetoon aan Bauhaus, zijn wereldbeeld en zijn meesters, maar toch is het zeer modern. Dankzij plexy is het erg licht en trekt het glanzende oppervlak de aandacht.

Naam van het project : Diana, Naam van de ontwerper : Diana Sokolic, Naam van de cliƫnt : .

Diana Tas

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.