Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tas

Diana

Tas De tas heeft altijd twee functies: dingen erin stoppen (zoveel als erin gestopt kan worden) en er mooi uitzien, maar niet in wezen in die volgorde. Deze tas voldoet aan beide wensen. Het is uniek en verschilt van de andere tassen door de combinatie van materialen die gebruikt zijn om het te maken: plexiglas met daaraan een stoffen tas. De tas is zeer architectonisch, eenvoudig en strak van vorm maar toch functioneel. In zijn constructie is het een eerbetoon aan Bauhaus, zijn wereldbeeld en zijn meesters, maar toch is het zeer modern. Dankzij plexy is het erg licht en trekt het glanzende oppervlak de aandacht.

Naam van het project : Diana, Naam van de ontwerper : Diana Sokolic, Naam van de cliënt : .

Diana Tas

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.