Design tijdschrift
Design tijdschrift
Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs

Pupil 108

Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs Leerling 108: het meest betaalbare converteerbare Windows 8-apparaat voor het onderwijs. Een nieuwe interface en een geheel nieuwe leerervaring. Leerling 108 speelt zich af op zowel tablet- als laptopwerelden en schakelt tussen de twee, voor betere prestaties in het onderwijs. Windows 8 biedt nieuwe leermogelijkheden, waardoor studenten optimaal kunnen profiteren van de touchscreen-functie en de talloze apps. Pupil 108, onderdeel van Intel® Education Solutions, is de meest betaalbare en geschikte oplossing voor klaslokalen over de hele wereld.

Naam van het project : Pupil 108, Naam van de ontwerper : Jp Inspiring Knowledge, Naam van de cliënt : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.