Design tijdschrift
Design tijdschrift
Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs

Pupil 108

Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs Leerling 108: het meest betaalbare converteerbare Windows 8-apparaat voor het onderwijs. Een nieuwe interface en een geheel nieuwe leerervaring. Leerling 108 speelt zich af op zowel tablet- als laptopwerelden en schakelt tussen de twee, voor betere prestaties in het onderwijs. Windows 8 biedt nieuwe leermogelijkheden, waardoor studenten optimaal kunnen profiteren van de touchscreen-functie en de talloze apps. Pupil 108, onderdeel van Intel® Education Solutions, is de meest betaalbare en geschikte oplossing voor klaslokalen over de hele wereld.

Naam van het project : Pupil 108, Naam van de ontwerper : Jp Inspiring Knowledge, Naam van de cliënt : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.