Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geheugenopslagapparaat

MicroSDHC Plus One

Geheugenopslagapparaat Bekroond met de Bronze A 'Design Award, wordt micro SDHC +1 gebruikt in smartphones en draagbare gaming-apparaten. Met de adapter transformeert Micro SDHC + 1 zodat hij compatibel is zoals een SD-kaart voor computertablets, voicerecorders, camera's en andere multimedia-apparaten. De geheugenconnector is stofbestendig, extreem temperatuurbestendig, roestbestendig, schokbestendig, zout- en zoetwaterbestendig, alcoholbestendig, krasbestendig, bestand tegen luchthavenbeveiliging en elektromagnetisch bestendig.

Naam van het project : MicroSDHC Plus One, Naam van de ontwerper : Derrick Frohne, Naam van de cliënt : Frohne.

MicroSDHC Plus One Geheugenopslagapparaat

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.