Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geheugenopslagapparaat

MicroSDHC Plus One

Geheugenopslagapparaat Bekroond met de Bronze A 'Design Award, wordt micro SDHC +1 gebruikt in smartphones en draagbare gaming-apparaten. Met de adapter transformeert Micro SDHC + 1 zodat hij compatibel is zoals een SD-kaart voor computertablets, voicerecorders, camera's en andere multimedia-apparaten. De geheugenconnector is stofbestendig, extreem temperatuurbestendig, roestbestendig, schokbestendig, zout- en zoetwaterbestendig, alcoholbestendig, krasbestendig, bestand tegen luchthavenbeveiliging en elektromagnetisch bestendig.

Naam van het project : MicroSDHC Plus One, Naam van de ontwerper : Derrick Frohne, Naam van de cliënt : Frohne.

MicroSDHC Plus One Geheugenopslagapparaat

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.