Design tijdschrift
Design tijdschrift
Jewel Box, een concept van moduleerbare juwelen.

Jewel Box

Jewel Box, een concept van moduleerbare juwelen. Concept van moduleerbare juwelen, gebaseerd op het gebruik van blokjes van het ‘Lego’-type. Dit concept laat u toe om telkens weer nieuwe en originele juwelen te creëren. Jewel Box bestaat niet alleen in prêt-à-porter versie, maar ook als rasechte juwelencollectie of in catwalk-stijl. Daar het hier om een open concept gaat, zijn de uitbreidingen en de toepassingen eindeloos: men kan voortdurend nieuwe materialen en vormen uitdenken en toepassen. Met Jewel Box is het ook mogelijk om elk seizoen met nieuwe tinten en motieven aan de slag te gaan, aangepast aan de mode en de ten

Naam van het project : Jewel Box, Naam van de ontwerper : Anne Dumont, Naam van de cliënt : Anne Dumont.

Jewel Box Jewel Box, een concept van moduleerbare juwelen.

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.