Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

xifix2base arm-chair-one

Fauteuil Het ontwerp van de fauteuil is gebaseerd op het vereiste minimum aan fysica en materiaal - gerealiseerd door één eindeloze buis. De stabiliteit wordt bereikt door de lusvorm. Er zijn geen verdere constructies en verbindingen nodig. Het is een gezellige fauteuil - zonder versieringen en extra constructies. Het is samengesteld uit een metalen rek en een zitting, waardoor verschillende materialen zoals hout, metaal, leer, stof of rotan - buitenshuis mogelijk zijn. Hij is bedoeld voor ontspannende ruimtes zoals woonkamers, wachtzones, kantoren en lounges - binnen en buiten.

Naam van het project : xifix2base arm-chair-one, Naam van de ontwerper : Juergen Josef Goetzmann, Naam van de cliënt : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fauteuil

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.