Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

xifix2base arm-chair-one

Fauteuil Het ontwerp van de fauteuil is gebaseerd op het vereiste minimum aan fysica en materiaal - gerealiseerd door één eindeloze buis. De stabiliteit wordt bereikt door de lusvorm. Er zijn geen verdere constructies en verbindingen nodig. Het is een gezellige fauteuil - zonder versieringen en extra constructies. Het is samengesteld uit een metalen rek en een zitting, waardoor verschillende materialen zoals hout, metaal, leer, stof of rotan - buitenshuis mogelijk zijn. Hij is bedoeld voor ontspannende ruimtes zoals woonkamers, wachtzones, kantoren en lounges - binnen en buiten.

Naam van het project : xifix2base arm-chair-one, Naam van de ontwerper : Juergen Josef Goetzmann, Naam van de cliënt : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fauteuil

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.