Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watchface-Verzameling

TTMM (after time)

Watchface-Verzameling ttmm presenteert een verzameling watchface-apps, ontworpen voor smartwatches met zwart-witte 144 × 168 pixelschermen zoals Pebble en Kreyos. U vindt hier 15 modellen met eenvoudige, elegante en esthetische wijzerplaat-apps. Omdat ze zijn gemaakt van pure energie, lijken ze meer op geesten dan op echte dingen. Deze horloges zijn de meest economische en milieuvriendelijke die ooit bestaan hebben.

Naam van het project : TTMM (after time), Naam van de ontwerper : Albert Salamon, Naam van de cliënt : TTMM (after time).

TTMM (after time) Watchface-Verzameling

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.