Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watchface-Verzameling

TTMM (after time)

Watchface-Verzameling ttmm presenteert een verzameling watchface-apps, ontworpen voor smartwatches met zwart-witte 144 × 168 pixelschermen zoals Pebble en Kreyos. U vindt hier 15 modellen met eenvoudige, elegante en esthetische wijzerplaat-apps. Omdat ze zijn gemaakt van pure energie, lijken ze meer op geesten dan op echte dingen. Deze horloges zijn de meest economische en milieuvriendelijke die ooit bestaan hebben.

Naam van het project : TTMM (after time), Naam van de ontwerper : Albert Salamon, Naam van de cliënt : TTMM (after time).

TTMM (after time) Watchface-Verzameling

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.